Насловна Друштво Пољопривредно газдинство из Фоче помаже пензионерима

Пољопривредно газдинство из Фоче помаже пензионерима

15 C
Foča

Пољопривредно газдинство „Здрава храна Гаговић“ подијелиће пензионерима у општинама Фоча и Фоча-Устиколина тону кромпира и 100 литара ракије.

Власник овог газдинства Милан Гаговић почео је данас доставу помоћи у сарадњи са кризним штабовима двије општине и фочанским Центром за социјални рад.

Он је позвао пензионере слабијег имовинског стања да се јаве на телефон 065 721 477 да би им доставио пакете помоћи.

„Паковања су од 20 и 30 килограма кромпира и по флаша ракије. Кромпир је и за јело и за сијање, па коме шта је потребно нека изабере на који начин ће га утрошити“, рекао је Гаговић.

Милан Гаговић је познат по добротворним акцијама, а ни у овој кризној ситуацији није изостала његова солидарност.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...