Насловна Сервис Povećan broj putnika koji koriste autobuski prevoz

Povećan broj putnika koji koriste autobuski prevoz

-5 C
Foča

U toku protekla 24 časa, u Hitnoj pomoći Doma zdravlja, pregledano je 14 pacijenata i obavljene su tri kućne posjete.

U izvještajnom periodu, u Univerzitetsku bolnicu u Foči, primljen je 51 pacijent i obavljeno je sedam hitnih pregleda. Pomoć ljekara u ovoj ustanovi zatražio je i jedan pacijent, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći upućen na kućno liječenje. Na Ginekološko-akušerskom odjeljenju ove bolnice, rođena je jedna djevojčica.

Opština Foča uredno je snabdjevena vodom iz gradskog vodovoda. Za danas nisu planirani radovi na vodovodnoj mreži, rečeno nam je u preduzeću Izvor.

Uredno je napajanje i električnom energijom u našem gradu, potvrđeno nam je u preduzeću Elektrodistribucija RJ Foča.

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. Kako nam je potvrdio dežurni dispečer na Autobuskoj stanici u našem gradu, povećan je broj putnika koji koriste autobuski prevoz.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...