Насловна Друштво Poziv pčelarima na predstavljanje IFAD projekta

Poziv pčelarima na predstavljanje IFAD projekta

-5.5 C
Foča

Iz Udruženje pčelara „Polen“ u Foči pozvali su zainteresovane sugrađane da prisustvuju predstavljanju međunarodnog IFAD projekta koji obuhvata finansiranje nabavke opreme, pčela i svih potrepština za unapređenje pčelarske proizvodnje.

-Projekat se odnosi na pčelare, a posebno na one koji planiraju da se bave pčelarstvom-navode u Udruženju.

Pojasnili su da IFAD sve prispjele projekte finansira u visini od 40%, opština Foča 30%, a sam poljoprivrednik- pčelar 30%.

Predstavljanje projekta planirano je za ponedjeljak, 18. novembar, u sali DPO-a u 17.00 časova.

-Ovo je velika prilika za razvoj pčelarstva u Foči koji nikako ne smijemo da propustimo-ističu u Udruženju pčelara„Polen“.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...