Naslovna Društvo Poziv volonterima da se jave za pomoć

Poziv volonterima da se jave za pomoć

15 C
Foča

Omladinski pokret Foča u saradnji sa Centrom za socijalni rad, a u skladu sa preporukama Kriznog štaba opštine Foča uputio je poziv svim volonterima, koji su u mogućnosti, da se jave za pomoć u dostavljanju lijekova i namirnica starim i nemoćnim licima na teritoriji opštine.

Svi zainteresovani volonteri svoje podatke mogu da dostave radnim danima u Centar za socijalni rad ili pozivom na broj telefona 058/220-870.

Prijavljene volontere Centar za socijalni rad će da kontaktira u slučaju potrebe za dostavljanje lijekova i hrane građanima koji, zbog donesenih mjera, nisu u mogućnosti da napuštaju domove.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...