Naslovna Društvo Predsjednik Srbije posjetio zajednički štand Foče i Plužina

Predsjednik Srbije posjetio zajednički štand Foče i Plužina

15 C
Foča

Zajednički štand opština Foča i Plužine na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu danas su posjetili predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, Sem Fabrici.

Predstavnici turističkih organizacija Foče i Plužina upoznali su predsjednika Vučića o ciljevima zajedničkog projekta “Turizam, adrenalin i rafting avantura – TARA“, koji se odnosi na područje sliva rijeke Tare i u okviru koga će dvije opštine moći da promovišu i unaprijede svoje turističke potencijale.

Opštine Foča i Plužine na Beogradskom sajmu predstavljaju turističku ponudu u saradnji sa Parkom Prirode Piva i Turističkom organizacijom opštine Foča, a u okviru Programa prekogranične saradnje BiH i Crne Gore koji finansira Evropska unija.

Realizacija projekta “Turizam, adrenalin i rafting avantura – TARA“ počela je 1. decembra 2019. i trajaće dvije godine, do kraja novembra 2021. godine.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...