Насловна Хроника ПУ Фоча: До 25. марта регионална акција контроле саобраћаја

ПУ Фоча: До 25. марта регионална акција контроле саобраћаја

15 C
Foča

На подручју Полицијске управе Фоча, до сутра до 25. марта спроводиће се регионална акција појачане контроле саобраћаја са акцентом на контролу брзине кретања возила, а све у циљу побољшања стања саобраћаја, саопштено је из Управе.

Регионална акција контроле саобраћаја са акцентом на брзину кретања биће реализована уз кориштење  радарског уређаја  који ће бити кориштен у аутоматском моду. Том приликом  се неће вршити заустављање возила већ ће се  након задавања параметара контроле брзине пратити рад уређаја, а обавјештење о учињеном прекршају  који је евидентиран биће достављено на пријављену адресу пребивалишта власника возила.

Полицијска управа Фоча апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и  прописе, нарочито она која се односе на ограничења брзине кретања возила, те да  не започињу вожњу и не управљају  возилом под дејством алкохола.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...