Naslovna Hronika PU Foča: Do 25. marta regionalna akcija kontrole saobraćaja

PU Foča: Do 25. marta regionalna akcija kontrole saobraćaja

15 C
Foča

Na području Policijske uprave Foča, do sutra do 25. marta sprovodiće se regionalna akcija pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila, a sve u cilju poboljšanja stanja saobraćaja, saopšteno je iz Uprave.

Regionalna akcija kontrole saobraćaja sa akcentom na brzinu kretanja biće realizovana uz korištenje  radarskog uređaja  koji će biti korišten u automatskom modu. Tom prilikom  se neće vršiti zaustavljanje vozila već će se  nakon zadavanja parametara kontrole brzine pratiti rad uređaja, a obavještenje o učinjenom prekršaju  koji je evidentiran biće dostavljeno na prijavljenu adresu prebivališta vlasnika vozila.

Policijska uprava Foča apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i  propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da  ne započinju vožnju i ne upravljaju  vozilom pod dejstvom alkohola.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...