Naslovna Hronika PU Foča: Trafostanica oštećena u požaru

PU Foča: Trafostanica oštećena u požaru

-5 C
Foča

Nepoznato lice izazvalo je požar u Dragočavi kod Foče u blizini trafostanice, pri čemu je došlo do oštećenja elektroinstalacija, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Fočanska Elektrodistibucija prijavila je juče policiji da je usljed požara u mjestu Dragočava došlo do oštećenja kablova koji vode do trafostanice.

Obaviješten je dežurni tužilac, a pripadnici Policijske uprave uviđajem su utvrdili da je do požara došlo nehatom i nepažnjom nepoznatog lica usljed paljenja rastinja u neposrednoj blizini trafostanice.

Požar u Dragočavi ugasila je fočanska Teritorijalna vatrogasna jedinica.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...