Насловна Друштво Путем хуманитарног броја за слијепе и слабовиде прикупљено 1.984 КМ

Путем хуманитарног броја за слијепе и слабовиде прикупљено 1.984 КМ

-3.1 C
Foča

За Међуопштинску организацију слијепих и слабовидих Фоче, Калиновика и Чајнича, позивом на Емтелов хуманитарни број 1433, од 1. до 31. децембра 2019. године, прикупљено је 1.984 КМ.

Предсједник oрганизације Дара Ђајић изјавила је за Радио Фочу да су остварена 2.182 телефонска позива, док су трошкови Емтела износили 198 КМ.

„Захвалила бих се испред наше организације свима који су учествовали у акцији. У посљедње вријеме било је доста акција путем хуманитарног телефона, а ми смо задовољни, јер немамо свој грант у општинском буџету, тако да колико год дошло нама је добродошло“, река је Ђајићева.

Она је навела да је ово била трећа оваква акција откако постоји Међуопштинска организација.

„Истина, нерадо је организујемо, али морамо некако да опстанемо. Прикупљена средства искористићемо за помоћ нашим најугроженијим члановима, као и за рад наше организације“, напоменула је Ђајићева.

Она се захвалила медијима, као и свим пријатељима који су промовисали хуманитарни број.

Међуопштинска организација слијепих и слабовидих Фоче, Калиновика и Чајнича окупља 30 чланова старије животне доби, од којих је 25 из Фоче.

Последњи текстови

Предузетници у Улици Мома Кочовића незадовољни режимом саобраћаја

Купци би куповали у Улици Мома Кочовића, коју у посљедње вријеме избјегавају, јер уз уредно плаћену робу, незаобилазно је и да плате казну због...

Одбојаши Маглића нису успјели да изборе плеј-оф, пораз кошаркаша у Зворнику

Одбојкаши Маглића нису успјели да изборе пласман у доигравање за првака БиХ, пошто су у посљедњем, 18. колу Премијер лиге БиХ, пред подјелу лиге...

НП „Сутјеска“ велико градилиште- обнављају се девастирани павиљони

Национални парк „Сутјеска“ ових дана је велико градилиште- у току је обнова више туристичких објеката, који су дуги низ година били девастирани и неупотребљиви.

Фочански спелеоспасиоци на вјежби у Дубровнику

На позив Хртватске горске службе станице Дубровник, припадници Спелеоспасилачке службе Републике Српске, станица Фоча учествовали су у суботу на вјежби "Зидине 2020"...

Лазарево: Водопропусна решетка оштетила возило

У Улици цара Лазара у Фочи јутрос је оштећен аутомобил којем је, наиласком на водопропусну решетку, пукла гума и искривиле се фелна...