Насловна Друштво Путем хуманитарног броја за слијепе и слабовиде прикупљено 1.984 КМ

Путем хуманитарног броја за слијепе и слабовиде прикупљено 1.984 КМ

25.3 C
Foča

За Међуопштинску организацију слијепих и слабовидих Фоче, Калиновика и Чајнича, позивом на Емтелов хуманитарни број 1433, од 1. до 31. децембра 2019. године, прикупљено је 1.984 КМ.

Предсједник oрганизације Дара Ђајић изјавила је за Радио Фочу да су остварена 2.182 телефонска позива, док су трошкови Емтела износили 198 КМ.

„Захвалила бих се испред наше организације свима који су учествовали у акцији. У посљедње вријеме било је доста акција путем хуманитарног телефона, а ми смо задовољни, јер немамо свој грант у општинском буџету, тако да колико год дошло нама је добродошло“, река је Ђајићева.

Она је навела да је ово била трећа оваква акција откако постоји Међуопштинска организација.

„Истина, нерадо је организујемо, али морамо некако да опстанемо. Прикупљена средства искористићемо за помоћ нашим најугроженијим члановима, као и за рад наше организације“, напоменула је Ђајићева.

Она се захвалила медијима, као и свим пријатељима који су промовисали хуманитарни број.

Међуопштинска организација слијепих и слабовидих Фоче, Калиновика и Чајнича окупља 30 чланова старије животне доби, од којих је 25 из Фоче.

Посљедњи текстови

СНСД Фоча: Три кандидата за посланике на предстојећим изборима

На предстојећим Општим изборима кандидати општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Фоча за посланике у Народној скупштини Републике Српске биће Ненад Лаловић и...

Град уништио усјеве у Закмуру

           Фото: Илустрација Невријеме које је јуче захватило подручје Закмура нанијело је огромну штету на усјевима и воћњацима.

Аква парк “Ушће”: Базени од сутра раде од 9,00

Базени Аква парка „Ушће“ у Фочи од сутра ће радити од 9,00 до 19,00 часова. Како је саопштила Управа...

Због обиљежавања паркинг простора уклонити возила из Шантићеве улице

Општинско Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове саопштило је да су за сутра планирани радови на обиљежавању паркинг простора у Шантићевој...

Нова туристичка атракција у Фочи

Нови туристички производ Фоче је вожња Дрином кајацима и кануима. То је данас промовисано организацијом „Кајак кану Дрина феста“, чиме се жељело...