Naslovna Društvo Raspored dežurnih apoteka

Raspored dežurnih apoteka

15 C
Foča

Kako bi se obezbijedilo kontinuirano snabdijevanje lijekovima i medicinskom sredstvima, Opštinski štab za vanredne situacije donio je naredbu o pripravnosti apoteka od 18.00 časova do 8.00 časova nerednog dana.

Apoteke su u obavezi da dostave Domu zdravlja Foča brojeve telefona, kako bi ova zdravstvena ustanova mogla da obavijesti Policijsku upravu Foča o pacijentima kojima je potreban odlazak u dežurnu apoteku.

Apoteke će biti u pripravnosti po sljedećem rasporedu:

Apoteka „Foča“: 25/26. i 28/29. mart,

„Ekspera Farmasi“: 26/27. i 29/30. mart,

„Moja apoteka“: 27/28. i 30. mart.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...