Насловна Сервис Raspored isključenja struje

Raspored isključenja struje

1.8 C
Foča

Zbog radova na elektromreži, koje izvodi Elektroprenos BiH, danas će dolaziti do naizmjeničnih prekida u elektrosnabdjevanju na kompletnom području opštine, potvrđeno nam je iz Elektrodistribucije RJ Foča.
U periodu od 09,00 do 11,00 časova bez struje je Kmur i područje od naselja Brod na Drini do Mješaja, dok će područje od Mješaja do Tjentišta bez struje biti od 11,00 do 12,00 časova. U periodu od 10,00 do 11,00 časova struju neće imati ni Gradac.
Naselja Velečevo, Prevrać, Krvavac i Vojnoge bez struje će biti od 12,00 do 14,30, dok će struja u Industijskoj zoni Brod biti isključena od 13,00 do 14,00 časova.
Naselja Tabaci, Gornje Polje, Dušanovo, Centar i dio Donjeg Polja do Nestro pumpe bez snabdjevanja električnom energijom biće u vremenu od 14,00 do 15,00 časova, dok Međurječje, dio oko Hotela Zelengora, Univerzitetska bolnica, Rječica i Jošanica struju neće imati u vremenu od 15,00 do 16,00 časova.
Iz Elektrodistribucije napominju da iskučenja zavise od vremena trajanja radova Elektroprenosa BiH, te da vrijeme isključenja može biti duže ili kraće od planiranog.

Последњи текстови

У понедјељак обустава саобраћаја у Улици Петра Кочића, у сриједу у дијелу Крајишке улице

Због санације коловоза, у понедјељак, 9. децембра, од 8.00 до 20.00 часова Улица Петра Кочића биће затворена за саобраћај.

Централна манифестација МУП-а Српске у Фочи: Спас од дроге уз помоћ породице и полиције

Са централне републичке манифестација МУП-а Српске, која је данас одржана у Основној школи "Свети Сава" и Центру за културу и информисање у...

Књига „Светосавље и философија живота“ – расправа о идеји светосавља

Разговор о књизи „Светосавље и философија живота“ професора Богољуба Шијаковића, одржан је у просторијама Православно богословског факултета „Свети Василије Острошки“....

Облачно и мало топлије

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и мало топлије у већини крајева, а у Сарајевско-романијској регији и у...

У Фочи отворен Корт маркет- посао за 40 радника

Комапнија „Фрукта трејд“ отворила је данас у Фочи свој 41. Корт маркет заједно са кафе рестораном у којима је посао добило 40...