Насловна Друштво Удружење РВИ Фоча: Дрва за огрев на шест мјесечних рата

Удружење РВИ Фоча: Дрва за огрев на шест мјесечних рата

11.6 C
Foča

На основу протокола о испоруци огревног дрвета, који је потписан између Савеза ратних војних инвалида Републике Српске и Јавног предузећа „Шуме Републике Српске“а.д. Соколац, омогућена је набавка огревног дрвета ратним војним инвалидима на шест мјесечних рата.  

У Удружењу ратних војних инвалида направиће се појединачни уговори којима ће се дефинисати услови о испоруци, цијени огревног дрвета, редовној уплати и мјесечној обустави од личне инвалиднине.

Пријаве заинтересованих ратних војних инвалида за испоруку огрева врше се у просторијама Удружења сваким радним даном од 08.00 до 15.00 часова.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.