Насловна Сервис Šantićeva bez struje od 10 do 12

Šantićeva bez struje od 10 do 12

1 C
Foča

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, Šantićeva ulica od 10 do 12 časova biće bez električne energije. Radove izvode radnici  fočanske Elektrodistribucije.

Trenutno su bez električne energije Bukovica, Mješaja, Trnovače, Vrbnica, kao i dio Kozije Luke. Radnici su na terenu i rade na otklanjanju kvarova.

Ljekari u Hitnoj pomoći Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledali su 12 pacijenata. Obavljeno je pet kućnih posjete. Na javnom mjestu ukazana je pomoć jednom pacijentu, prilikom pada zadobio je lakše tjelesne povrede.

U izvještajnom periodu u Univerzitetsku bolnicu primljeno je 39 pacijenata. Ljekari ove ustanove obavili su osam hitnih pregleda, dok su dva pacijenta nakon ukazane pomoći upućeni na kućno liječenje. U porodilištu bolnice rođena su dva dječaka.

Sanbdijevanje grada vodom danas je uredno, potvrđeno nam je u preduzeću Izvor.

Sa Autobuske stanice informacije da su autobusi iz Rogatice i Goražda došli na vrijeme ali da autobus iz Trebinja kasni pola sata.

Последњи текстови

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...

У Српској тродневна жалост

Влада Републике Српске донијела је Закључак којим проглашава тродневну жалост у Српској 20, 21. и 22. новембра због упокојења Његове светости патријарха...