Насловна Друштво Saobraćajna policija: Akcija kontrole i kažnjavanja nepropisnog parkiranja u užem centru Foče

Saobraćajna policija: Akcija kontrole i kažnjavanja nepropisnog parkiranja u užem centru Foče

28 C
Foča

Saobraćajna policija u Foči od sljedeće sedmice vršiće pojačanu kontrolu parkiranja i zaustavljanja automobila u ulicama u užem centru grada, najavljeno je iz Stanice javne bezbjednosti Foča.

Kažnjavaće se vozači koji vozila parkiraju na trotoarima, u blizini pješačkih prelaza i na drugim nedozvoljenim mjestima, kao i vozači koji vozila zustavljaju tamo gdje je to saobraćajnim znakom zabranjeno, a najčešće je to slučaj u Ulici kralja Petra, na dijelu gdje se nalaze apoteke i trgovinske radnje.

Akcija kontrole parkiranja i zaustavljanja vozila provodiće se periodično- bar jednom u sedmici i to duži vremenski period, najavljeno je iz saobraćajne policije.

U užem centru grada, pogotovo u toku radnog vremena, teško je naći slobodno mjesto za parking, pa vozači nerijetko vozila ostavljaju na nedozvoljenim mjestima.

Gužva na parkinzima u centru čini se da je više posljedica navika vozača da parkiraju svoje vozilo tik do objekta koji posjećuju, nego zbog nedostatka parking mjesta. Parking se u Foči, inače, ne naplaćuje.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...