Насловна Друштво СДП БиХ циља мјесто у фочанском парламенту

СДП БиХ циља мјесто у фочанском парламенту

18.5 C
Foča

Предсједник Кантоналног одбора СДП-а БИХ Сарајево Дамир Машић посјетио је данас Општински одбор СДП-а у Фочи и са руководством и члановима разговарао о стању унутар организације, будућим циљевима и активностима, али и припремама за октобарске локалне изборе.

Машић је у Фочи истакао да је организационо јачање Социјалдемократске партије БиХ један од најважнијих задатака у наредном периоду, како би се што квалитетније припремили за локалне изборе. Сматра да недавно формирана Општинска организација ове партије у Фочи има добре шансе за напредак и раст.

-Желимо да наше програмске идеје и циљеве проширимо на цијелу територију БиХ, а посебно нам је драго када успостављамо нове организације. Једна таква је управо у Фочи и више смо него захвални овим људима који су се одважили да се у једном тешком периоду баве политички, на начин да почну да мијењају ствари у својим срединама. Свака средина има простора за унапређење, тако и Фоча и увјерен сам да политичко дјеловање СДП-а може бити само на корист свих грађана Фоче-рекао је Машић.

Машић је испред Кантоналног одбора СДП-а БиХ Сарајево Општинској организацији у Фочи симболично уручио нов рачунар, пожељевши им успјех и добре резултате у наредном периоду, као и озбиљно политичко дјеловање након локалних избора.

-Имамо озбиљну екипу људи која ће се посветити раду и озбиљно рачунамо на присуство СДП-а и кроз скупштину општине Фоча, након локалних избора, а након тога и на партиципацију у власти-истакао је Машић.

Предсједник Општинске организације СДП БиХ у Фочи, Авдо Мулахасановић сматра да се упорним, искреним и поштеним радом свих чланова може доћи до доброг изборног резултата и раста у Фочи, а затим и до уласка у законодавну и извршну власт.

-Из дана у дан број људи расте, интересаната има и искрено се надам да ћемо коректним радом доћи до тог циља. Крећемо и радимо , јер октобар није тако далеко, а до тада можемо и морамо доста урадити-рекао је Мулахасановић.

Општинска организација СДП-а БиХ у Фочи поново је формирана крајем новембра прошле године. Иако обновљени на фочанској политичкој сцени, увјерени су да ће привући много нових људи, прије свега младих, али и оних који се нису до сада политички активирали.

Последњи текстови

Почела реконструкција Светосавске улице

Предузеће „Србињепутеви“ почело је прву фазу реконструкције Светосавске улице у Фочи која подразумијева замјену ивичњака и асфалтирање коловоза у дужини од 210...

Нови пројекат- Реконструкција водоводне мреже у Миљевини

Општина Фоча је обезбиједила нови пројекат реконструкције водоводне мреже у Миљевини , који је саставни дио друге фазе реконструкције водовода.Међународни експертски тим...

Фоча и Плужине ће заједно унаприједити систем заштите и спасавања

Спасилачке службе Фоче и Плужина заједно ће унаприједити систем заштите и спасавања у пограничном појасу, истакнуто је на другом координационом састанку за...

Општина помаже пчеларима

Удружење пчелара „Полен“ Општина Фоча помоћи ће са 6.000 КМ, саопштено је из локалне управе. Пчеларима је ова година...

Исплаћене по двије стипендије студентима

Фочанским студентима данас су исплаћене по двије стипендије из буџета општине. -Због пандемије вируса корона дошло је до благог...