Naslovna Društvo Sedam novih slučajeva zaraze virusom korona u Srpskoj, nastavljaju se testiranja

Sedam novih slučajeva zaraze virusom korona u Srpskoj, nastavljaju se testiranja

15 C
Foča

U Republici Srpskoj potvrđeno je sedam novih slučajeva pozitivnih na virus korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić na konferenciji za novinare.

-Iz Banjaluke je jedna novooboljela osoba, dvije iz Gradiške, tri osobe su iz Kozarske Dubice i jedna iz Doboja. Među novooboljelima su četiri muškarca i tri žene, mlađe i srednje živtne dobi-naveo je Šeranić i dodao da su vršena testiranja lica smještenih u karantin u Gradišci i Šamcu. Testiranja se nastavljaju i danas.

Ukupan broj oboljelih u Republici Srpskoj je 121, dok se pod nadzorom nalazi 16.443 osoba.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...