Насловна Друштво SO Foča: Odbornici o rekonstrukciji Ulice cara Lazara

SO Foča: Odbornici o rekonstrukciji Ulice cara Lazara

-5.5 C
Foča

Prijedlog mišljenja o rekonstrukciji Ulice cara Lazara dužine 110 metara, jedna je od najvažnijih tačaka Dnevnog reda trideset treće redovne sjednice fočanskog parlamenta, koja je zakazana za srijedu, 30. oktobar.

Na odborničkim klupama naći će se i Prijedlog odluke o utvrđivanju Nacrta izmjena i dopuna dijela Regulacionog plana “Hum-Šćepan Polje” i Regulacionog plana “Brod na Drini”, te Prijedlog odluke o otpisu potraživanja zaključno sa 30. septembrom 2019. godine.

Odbornici i javnost biće informisani o stanju bezbjednosti na području opštine za period januar-jun 2019.godine i o oblasti obrazovanja na početku tekuće školske godine.

Sjednica će početi u 10.00 časova u sali Centra za kulturu i informisanje.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...