Насловна Друштво SO Foča: Odbornici o rekonstrukciji Ulice cara Lazara

SO Foča: Odbornici o rekonstrukciji Ulice cara Lazara

11.6 C
Foča

Prijedlog mišljenja o rekonstrukciji Ulice cara Lazara dužine 110 metara, jedna je od najvažnijih tačaka Dnevnog reda trideset treće redovne sjednice fočanskog parlamenta, koja je zakazana za srijedu, 30. oktobar.

Na odborničkim klupama naći će se i Prijedlog odluke o utvrđivanju Nacrta izmjena i dopuna dijela Regulacionog plana “Hum-Šćepan Polje” i Regulacionog plana “Brod na Drini”, te Prijedlog odluke o otpisu potraživanja zaključno sa 30. septembrom 2019. godine.

Odbornici i javnost biće informisani o stanju bezbjednosti na području opštine za period januar-jun 2019.godine i o oblasti obrazovanja na početku tekuće školske godine.

Sjednica će početi u 10.00 časova u sali Centra za kulturu i informisanje.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.