Naslovna Društvo Srednjoškolci paketićima obradovali djecu iz socijalno ugroženih porodica

Srednjoškolci paketićima obradovali djecu iz socijalno ugroženih porodica

20.8 C
Foča

Savjet učenika Srednjoškolskog centra Foča i ove godine je obezbijedio novogodišnje paketiće za djecu iz porodica u stanju socijalne potrebe.

Kroz tradicionalnu akciju pod nazivom „Pruži ruku prijateljstva“, već dvanaestu godinu zaredom, fočanski srednjoškolci obradovali su mališane iz socijalno-ugroženih porodica. Ukupno je obezbijeđeno 55 paketića koje je dijelio Djeda Mraz.

Prema riječima predsjednika Savjeta učenika Srednjoškolskog centra Nenada Lučića, zadovoljni su odzivom na ovu humanitarnu akciju.

-Zahvaljujemo se svim učenicima naše škole koji su pomogli svojim donacijama, kao i privrednim subjektima koji su takođe donirali novac. Prikupljeno je oko 800 maraka za ovu akciju, od kojih je oko pet stotina otišlo na paketiće – objašnjava Lučić.

Preostali novac prikupljen u ovoj akciji srednjoškolci će donirati za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva.

Poslednji tekstovi

OK avantura se nastavlja: Nektar OK fest od 14. do 16. avgusta

Sedmo izdanje muzičkog festivala Nektar OK fest biće održano na Tjentištu od 14. do 16. avgusta, umjesto u julu kako je to...

U nedelju slava hrama na Osijama

Crkva Svete Trojice na Osijama proslaviće u nedelju krsnu slavu Trojčindan. Sveta liturgija, nakon koje će se obaviti obred...

Kvar na vodovodnoj mreži u Miljevini

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Miljevini došlo je do prekida u vodosnabdijevanju ove mjesne zajednice, saopšteno je iz preduzeća “Izvor”.

SŠC Foča: Rasadničarima stipendija od 100 KM mjesečno

Zanimanje rasadničar nakon više godina vraća se u Srednjoškolski centar Foča i to kao deficitarno, pa će učenici koji ove godine upišu...

Prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na fočanskim rijekama

Neformalna grupa građana Foče „Sačuvajmo rijeke Foče“ organizuje prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na rijeci Bjelavi i ostalim rijekama na teritoriji opštine.