Naslovna Sport Stoni tenis: Fočanka najbolja u Srpskoj

Stoni tenis: Fočanka najbolja u Srpskoj

9 C
Foča

Stonoteniserka fočanske Perućice Magdalena Vuković osvojila je titulu prvaka Republike Srpske u kategoriji mlađih kadeta, čime je ponovila prošlogodišnji uspjeh.

Vukovićeva je odbranila zlato na Prvenstvu za mlađe kadete koje je održano u Prijedoru, dok je u igri dublova sa klupskom drugaricom Larom Dunjić osvojila srebrnu medalju.

Uz Magdalenu i Laru, od igračica Perućice, medaljom se, i to bronzanom, okitila i Ana Pavlović, koja je sa Elenom Lapčević iz Banjaluke osvojila treće mjesto.

Članovi Perućice bili su uspješni i na kvalifikacijama za drugi kadetski TOP osam BiH A i B grupe.

Jovana Zečević se plasirala u A grupu, dok se Magdalena Vuković kvalifikovala za B grupu.

Na turniru su učestvovali i Ana Pavlović, Lara Dunjić, Milivoje Vuković, Marko Ristanović i Lazar Lero.

Poslednji tekstovi

Danas sunčano i toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano, vjetrovito i toplo vrijeme, uz malu oblačnost i dnevnu temperaturu od 13...

Dva nova slučaja virusa korona u Srpskoj, ukupno 304

U Republici Srpskoj registrovana su dva nova slučaja zaraze virusom korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...