Сунчано и топло

-5 C
Foča

У Републици Српској данас ће преовладавати сунчано и топло, уз највишу температуру до 22 степена Целзијусова.

Јутро ће бити ведро, сунчано и понегдје свјеже.

Током дана биће сунчано и топло, уз даљи раст дневне температуре, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар источних смјерова на истоку, а на југу умјерена до јака бура. Послије подне вјетар у слабљењу.

Дневна температура ваздуха биће од 15 до 20, на сјеверу и југу локално до 22, у планинама од девет степени Целзијусових.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...