Насловна Друштво Сутра нерадни дан

Сутра нерадни дан

-1.1 C
Foča

У Републици Српској нерадни дан биће уторак, 14. јануар, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе Српске.

Тога дана неће радити републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.

Према одлуци о радном времену, коју је донио начелник општине, у Фочи неће радити занатско-предузетнички и трговински објекти.

Угоститељски објекти радиће у складу са прописаним радним временом у области угоститељства.

Предузећа, установе и организације, Територијална ватрогасна јединица, Дом здравља, предузећа „Извор“ и „Комуналац“, Електродистибуција, Јавни превоз путника и апотеке обавезни су да организују рад и дежурства у обиму који задовољава функционисање њихове основне дјелатности потребне за пружање услуга грађанима.

Производња хљеба и продаја одвијаће се до 10.00 часова.

Дежурна апотека биће „Експера фармаси“ од 10.00 до 16.00 часова.

Последњи текстови

Изложба фочанских средњошколаца: Рециклажом до умјетности

Да се отпад и материјали из природе могу претворити у нешто лијепо и корисно, изложбом скулптура израђених од рециклираног материјала показали су фочански средњошколци....

Јединствена фочанска природа на екранима Мадрида

Видео Туристичке организација Републике Српске „Ништа пуно али пуно више“ (Nothing much but much more) освојио је гран-при за најбољи туристички филм...

У недјељу откривање бисте професору Мићу Машићу

У Средњошколском центру у Фочи, у недјељу ће свечано бити откривена биста покојног професора Мића Машића, саопштено је из ове установе.

У недјељу Светосавска академија- златник за прву бебу

Општина Фоча и Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“, већ традиционално, уочи Савиндана, у недјељу 26. јануара, у Градском позоришту организоваће Светосавску академију.

Претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано, а увече се очекује наоблачење. Вјетар ће...