Насловна Спонзорисано Сутра отварање преуређене ДМ продавнице у Горажду

Сутра отварање преуређене ДМ продавнице у Горажду

17.8 C
Foča

Уз попусте и посебне понуде за купце компанија ДМ сутра, у Горажду, на адреси Ферида Диздаревића 3 отвара своју преуређену ДМ продавницу.

На дан отварања продавнице купце очекује посебна понуда 1+1 гратис производа. За сваку куповину ДМ ће поклањати цекер, док ће за сваки рачун у износу од 50 марака и више купци  на поклон добијати ДМ пешкир. Сви који обаве куповину у износу већем од 30 марака  имаће прилику да учествују у колу среће и освоје различите поклоне.

Фото: ДМ

Од 12.00 до 18.00 часова све заинтересоване даме имаће прилику за бесплатно шминкање „trend IT UP“ производима, док је забава за најмлађе предвиђена од 13.00 до 19.00 часова, уз аниматоре за осликавање лица и моделовање балона, те дружење са маскотама Мини и Мики.

Поводом поновног отварања продавнице у Горажду право на попуст од 15 одсто на укупну куповину оствариће сви купци од 5. до 7. марта.

Компанија ДМ од 5. до 12. марта организује и наградну игру у којој најсрећнији купци могу освојити вриједне награде. Прва награда је електрични шпорет Горење, друга је кухињски робот Горење, док преостали фонд награда чини 10 ДМ поклон картица у вриједности од по 25 марака.

-Уз још угоднији осјећај куповине, становници Горажда поново могу потражити жељене производе из широког асортимана производа за његу и љепоту, бебе и домаћинство, као и производе из програма здраве исхране, а од нових асортимана ту су декоративна козметика Аура и програм слаткиша- поручују из компаније ДМ.

Отварање продавнице заказано је у 9.00 часова.

Посљедњи текстови

Фоча добила терен за шах на отвореном

Грађани Фоче добили су терен за шах на отвореном, па ће Трг 9. јануар убудуће бити мјесто окупљања љубитеља древне игре. Оцртавање...

Сутра вакцинација против Ковид 19

Институт за јавно здравство Републике Српске  - Регионални центар Фоча, организоваће  и сутра од 9 до 11 часова савјетовање и вакцинацију грађана...

Пронађено тијело Благоја Гавриловића

Беживотно тијело седамдесетосмогодишњег Благоја Гавриловића, чији нестанак је пријављен Полицијској управи Фоча у недјељу, пронађено је на ширем локалитету села Радићи, на...

Дио Обилићева сутра без струје

Због реконструкције нисконапонске мреже дио насеља Обилићево, изнад Градског стадиона, сутра ће бити без напајања електричном енергијом. Прекид у...

Миљевина без воде

Због поправке квара на цјевоводу насеље Миљевина тренутно је без воде, потврђено је у предузећу Извор. У Извору нису...