Насловна Спонзорисано Сутра отварање преуређене ДМ продавнице у Горажду

Сутра отварање преуређене ДМ продавнице у Горажду

20.9 C
Foča

Уз попусте и посебне понуде за купце компанија ДМ сутра, у Горажду, на адреси Ферида Диздаревића 3 отвара своју преуређену ДМ продавницу.

На дан отварања продавнице купце очекује посебна понуда 1+1 гратис производа. За сваку куповину ДМ ће поклањати цекер, док ће за сваки рачун у износу од 50 марака и више купци  на поклон добијати ДМ пешкир. Сви који обаве куповину у износу већем од 30 марака  имаће прилику да учествују у колу среће и освоје различите поклоне.

Фото: ДМ

Од 12.00 до 18.00 часова све заинтересоване даме имаће прилику за бесплатно шминкање „trend IT UP“ производима, док је забава за најмлађе предвиђена од 13.00 до 19.00 часова, уз аниматоре за осликавање лица и моделовање балона, те дружење са маскотама Мини и Мики.

Поводом поновног отварања продавнице у Горажду право на попуст од 15 одсто на укупну куповину оствариће сви купци од 5. до 7. марта.

Компанија ДМ од 5. до 12. марта организује и наградну игру у којој најсрећнији купци могу освојити вриједне награде. Прва награда је електрични шпорет Горење, друга је кухињски робот Горење, док преостали фонд награда чини 10 ДМ поклон картица у вриједности од по 25 марака.

-Уз још угоднији осјећај куповине, становници Горажда поново могу потражити жељене производе из широког асортимана производа за његу и љепоту, бебе и домаћинство, као и производе из програма здраве исхране, а од нових асортимана ту су декоративна козметика Аура и програм слаткиша- поручују из компаније ДМ.

Отварање продавнице заказано је у 9.00 часова.

Последњи текстови

Полиција расвијетлила крађу у Католичкој кући

Полиција је лишила слободе лица чији су иницијали Д.Г. и М.Г. из Фоче,  због постојања основа сумње да су починили  кривично дјело...

Одржан протест против градње малих ХЕ на Бјелави

У Буковици код Фоче данас је одржан протест Удружења грађана „Бјелава“ против градње малих хидроелектрана на ријекама Бјелава, Мала и Велика Бјелава.

Сутјеска циља опстанак у лиги

Након прошле сезоне проведене у Другој лиги Републике Српске, фудбалери Сутјеске за викенд почињу такмичење у друштву 16 најјачих тимова Српске. Шансу...

Благо побољшање епидемиолошке ситуације у Фочи

Епидемиолошка ситуација у Фочи у благом је побољшању, али су мјере превенције и даље обавезне, истакнуто је на сједници Општинског штаба за...

Возећи уназад повриједио жену

Фочанка чији су иницијали П.С. повријеђена је у дворишту породичне куће у Поповом Мосту, када ју је ударио аутомобил марке „голф три“,...