Насловна Друштво Сутра сједница Скупштине општине Фоча

Сутра сједница Скупштине општине Фоча

11.6 C
Foča

Нацрт ребаланса буџета општине за 2020. годину, извјештај о раду за прошлу и програм рада начелника за текућу годину, неке су од тачака 37. редовне сједнице Скупштине општине Фоча која је заказана за сутра.

Одборници ће расправљати и о приједлогу одлуке о приступању изради регулационог плана индустријске зоне „Брод на Дрини“ као и о извјештајима о реализацији за прошлу и програмима за текућу годину који се односе на реализацију уређења грађевинског земљишта, заједничке комуналне потршње, утрошка средстава од шумских сортимената, уређења локалних и некатегорисаних путева и утрошка средстава од концесионих и водних накнада.

На одборничким клупамама наћи ће се и информације о стању рјешавања управних предмета у 2019.години и о положају расељених лица, повратника и корисника алтернативног смјештаја на подручју општине.

Сједница ће почети у 10.00 часова.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.