Насловна Друштво Све више донатора за набавку респиратора Универзитетској болници Фоча

Све више донатора за набавку респиратора Универзитетској болници Фоча

20.8 C
Foča

У Фочи се данас наставља прање улица и дезинфекција јавних површина, тржних центара, пословних простора и стамбених зграда, речено је на сједници општинског Штаба за ванредне ситуације.

Замјеник начелника општине Зоран Елез рекао је да се повећава број донатора који издвајају новац за набавку респиратора за фочанску болницу, као и друге медицинске опреме неопходне овој здравственој установи.

-Имамо велики одзив, одређен број лица и предузећа већ је донирао значајна средства, тако да врло брзо очекујемо и набавку-рекао је Елез.

На подручју Фоче и даље нема лица обољелих од вируса корона, а опада број особа које су у самоизолацији. Тренутно је 140 лица која се налазе у кућној изолацији, а за пар дана тај број биће мањи за педесет.

На грађане је апеловано да остану у својим кућама, да се придржавају савјета љекара и поступају по препорукама и одлукама Владе Републике Српске и општинског Штаба за ванредне ситуације.

Последњи текстови

У току уређење локалних путева

У Фочи је у току санација локалних и некатегорисаних путева, као и реконструкција градских улица у оквиру праве фазе Програма уређења градског...

Крв даровало 20 припадника ПУ Фоча

Акцији добровољног давања крви МУП-а Српске данас се у Служби за трансфузијску медицину у фочанској Универзитетској болници одазвало 20 припадника Полицијске управе...

Облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно са кишом, пљусковима и локално обилнијим падавинама, уз пад температуре.

До краја септембра повремене обуставе саобраћаја на подручју Фоче

Због санације саобраћајница оштећених током реконструкције градске водоводне мреже, до 30. септембра долазиће до повремених обустава саобраћаја на градском подручју, саопштено је...

ОК Фест помјерен за јули наредне године

Седми Нектар ОК Фест, који је требало да почне за неколико дана на Тјентишту, отказан је због погоршане епидемиолошке ситуације у Српској...