Naslovna Društvo Turistička organizacija opštine Foča u Solunu predstavlja ponudu Foče

Turistička organizacija opštine Foča u Solunu predstavlja ponudu Foče

0.3 C
Foča

U okviru zajedničkog učešča sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, Turistička organizacija opštine Foča predstaviće turističku ponudu ove opštine na Sajmu turizma Filoksenia, koji se održava od 8. do 10 novembra u Solunu.

Na trodnevnoj međunarodnoj smotri turizma u drugom po veličini gradu u Grčkoj, pored Foče, brojne turističke potencijale predstaviće Turističke organizacije Višegrada i Trebinja, Olimpijski centar „Jahorina“, kao i trebinjska Hercegovačka kuća.

Izlagači iz Republike Srpske tokom Sajma učestvovaće i na turističkom forumu Grčke, Srbije i Republike Srpske u organizaciji privrednih komora ovih zemalja, gdje će prezentovati najbolje od svoje ponude.

Predstavljanje turističke ponude Republike Srpske pomogli su Ambasada BiH u Grčkoj, kao i Predstavništvo Republike Srpske u ovoj zemlji, koje je pružilo kompletnu logističku podršku i pomoć u organizaciji.

Tema 35. Sajma turizma u Solunu ove godine biće “tamni turizam”, oblik alternativnog turizma, gdje je glavna atrakcija istorijska vrijednost destinacija.

Poslednje vijesti

Sunčano uz umjerenu oblačnost

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu od 10 do...

PU Foča: Spremni za nove profesionalne izazove

Bezbjednost građana, očuvanje reda i mira i borba protiv kriminala stalni su zadaci Policijske uprave Foča, istaknuto je na obilježavanju krsne slave...

PU Foča: Dvadeset sedam pripadnika darivalo krv

Kako bi se povećale zalihe dragocjene tečnosti i spasili životi sugrađana policijski službenici Policijske uprave Foča darivali su krv u Službi transfuzijske  medicine. Time...

Danas oblačno sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno sa kišom i dnevnom temperaturom od osam do 13 stepeni Celzijusovih....

Fočak uhapšen zbog prevoza migranata

Fočanska saobraćajna policija lišila je slobode Fočaka čiji su inicijali A.V. /37/ za koga se sumnja da je prevozio ilegalne migrante.