Насловна Хроника У Фочи откривено кријумчарење најмање 30.000 кутија цигарета

У Фочи откривено кријумчарење најмање 30.000 кутија цигарета

-5 C
Foča

На подручју Фоче четири лица су учествовала у кријумчарењу најмање 30.000 кутија цигарета из Црне Горе у БиХ, избјегавајући мјере царинске контроле, у граничном појасу, чиме је за већи износ оштећен буџет БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

У току дана биће извршени претреси већег броја објеката које користе осумњичена лица, ради проналажења предмета који потичу из извршења кривичних дјела, као и оних који могу послужити као доказ у кривичном поступку, наводи се у саопштењу. 

Припадници Граничне полиције БиХ, под надзором Тужилаштва БиХ, на подручју Фоче спроводе активности због сумње да је почињено кривично дјело организовање групе људи или удружења за кријумчарење или растурање неоцарињене робе.

Фото: Илустрација

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...