Naslovna Hronika U Foči otkriveno krijumčarenje najmanje 30.000 kutija cigareta

U Foči otkriveno krijumčarenje najmanje 30.000 kutija cigareta

-5 C
Foča

Na području Foče četiri lica su učestvovala u krijumčarenju najmanje 30.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH, izbjegavajući mjere carinske kontrole, u graničnom pojasu, čime je za veći iznos oštećen budžet BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

U toku dana biće izvršeni pretresi većeg broja objekata koje koriste osumnjičena lica, radi pronalaženja predmeta koji potiču iz izvršenja krivičnih djela, kao i onih koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, navodi se u saopštenju. 

Pripadnici Granične policije BiH, pod nadzorom Tužilaštva BiH, na području Foče sprovode aktivnosti zbog sumnje da je počinjeno krivično djelo organizovanje grupe ljudi ili udruženja za krijumčarenje ili rasturanje neocarinjene robe.

Foto: Ilustracija

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...