Насловна Друштво У Фочи отворен Корт маркет- посао за 40 радника

У Фочи отворен Корт маркет- посао за 40 радника

28 C
Foča

Комапнија „Фрукта трејд“ отворила је данас у Фочи свој 41. Корт маркет заједно са кафе рестораном у којима је посао добило 40 Фочака.

Хипермаркет и ресторан налазе се у новодограђеном и модерно опремљеном дијелу некадашње робне куће „Фочанка“ на 2.000 метара квадратних. Отварање новог тржног центра привукло је велики број купаца. Задовољни су богатим избором артикала, а више од свега повољним цијенама.

„Има свега за свакога, цијене су добре, купио сам килограм кафе за десет марака уз гратис двије шољице“, каже купац Ранко Иконић.

Уз богату понуду прехрамбених артикала, санитарија, покућства, воћа и поврћа свих боја и укуса, хипермаркет Корт нуди и велики избор готових јела. Маркетинг менаџер Корт маркета Сњежана Ћерић каже да је овај трговински ланац препознатљив по квалитету и ниским цијенама.

„Правићемо каталошке акције по 21 дан и викенд акције у којима правимо баш веома ниске цијене. Имамо богат избор готових јела из наше пекаре и печењаре, свјеже месо из наше меснице, а Фочаке очекује и савремено уређен ресторан гдје ће свакодневно моћи да наруче а ла карт јела и уживају у угодном амбијенту“, каже Ћерићева.

Власник и директор компаније „Фрукта трејд“ Душко Рељић на отварању Корт маркета даривао је Удружење „Трачак наде“ поклон боном у вриједности од 1.000 КМ.

„Као и у другим градовима, и овдје смо као друштвено одговорна фирма приредили поклон за дјецу са тешкоћама у развоју. Надам се да ћемо цијенама и квалитетом оправдати овако велико интересовање Фочака. Овдје ће данас 40 људи добити посао и надам се као и у другим нашим продајним објектима добра примања“, рекао је Рељић.

Предсједник Удружења „Трачак наде“ Јелена Вилотић каже да је дјецу поклон Корт маркета много обрадовао.

„Желим да се захвалим компанији на овој помоћи, као и свима који су предложили наше удружење за награду. Када разгледамо полице, вјероватно ћемо купити нешто за одржавање хигијене нашег сервис центра, можда и храну за кориснике, а пошто имамо велики број радионица у којима учествују дјеца можда узмемо нешто од дидактичке опреме и материјала у зависности чега све буде у понуди“, рекла је Вилотићева.

Отварању Корт маркета присустваовао је и начелник општине Фоча Радисав Машић.

„Радује ме што је у Фочу дошла реномирана фирма која је овдје отворила објекат којим се можемо поносити. Оно што је посебно важно за нашу локалну заједницу јесте да је посао у овом објекту добило 40 нових радника, да смо тиме обогатили не само туристичку понуду, него и укупну понуду у нашем гарду и мислим да ће овај објекат радити добро и на добробит свих наших грађана“, рекао је Машић.

На отварању Корт маркета велики број награда и поклона, између осталог и наградна игра коло среће, која ће трајати седам дана, а срећни купци добиће веш машину и разне кућанске апарате.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...