Насловна Друштво У Фочи отворен Корт маркет- посао за 40 радника

У Фочи отворен Корт маркет- посао за 40 радника

-5.5 C
Foča

Комапнија „Фрукта трејд“ отворила је данас у Фочи свој 41. Корт маркет заједно са кафе рестораном у којима је посао добило 40 Фочака.

Хипермаркет и ресторан налазе се у новодограђеном и модерно опремљеном дијелу некадашње робне куће „Фочанка“ на 2.000 метара квадратних. Отварање новог тржног центра привукло је велики број купаца. Задовољни су богатим избором артикала, а више од свега повољним цијенама.

„Има свега за свакога, цијене су добре, купио сам килограм кафе за десет марака уз гратис двије шољице“, каже купац Ранко Иконић.

Уз богату понуду прехрамбених артикала, санитарија, покућства, воћа и поврћа свих боја и укуса, хипермаркет Корт нуди и велики избор готових јела. Маркетинг менаџер Корт маркета Сњежана Ћерић каже да је овај трговински ланац препознатљив по квалитету и ниским цијенама.

„Правићемо каталошке акције по 21 дан и викенд акције у којима правимо баш веома ниске цијене. Имамо богат избор готових јела из наше пекаре и печењаре, свјеже месо из наше меснице, а Фочаке очекује и савремено уређен ресторан гдје ће свакодневно моћи да наруче а ла карт јела и уживају у угодном амбијенту“, каже Ћерићева.

Власник и директор компаније „Фрукта трејд“ Душко Рељић на отварању Корт маркета даривао је Удружење „Трачак наде“ поклон боном у вриједности од 1.000 КМ.

„Као и у другим градовима, и овдје смо као друштвено одговорна фирма приредили поклон за дјецу са тешкоћама у развоју. Надам се да ћемо цијенама и квалитетом оправдати овако велико интересовање Фочака. Овдје ће данас 40 људи добити посао и надам се као и у другим нашим продајним објектима добра примања“, рекао је Рељић.

Предсједник Удружења „Трачак наде“ Јелена Вилотић каже да је дјецу поклон Корт маркета много обрадовао.

„Желим да се захвалим компанији на овој помоћи, као и свима који су предложили наше удружење за награду. Када разгледамо полице, вјероватно ћемо купити нешто за одржавање хигијене нашег сервис центра, можда и храну за кориснике, а пошто имамо велики број радионица у којима учествују дјеца можда узмемо нешто од дидактичке опреме и материјала у зависности чега све буде у понуди“, рекла је Вилотићева.

Отварању Корт маркета присустваовао је и начелник општине Фоча Радисав Машић.

„Радује ме што је у Фочу дошла реномирана фирма која је овдје отворила објекат којим се можемо поносити. Оно што је посебно важно за нашу локалну заједницу јесте да је посао у овом објекту добило 40 нових радника, да смо тиме обогатили не само туристичку понуду, него и укупну понуду у нашем гарду и мислим да ће овај објекат радити добро и на добробит свих наших грађана“, рекао је Машић.

На отварању Корт маркета велики број награда и поклона, између осталог и наградна игра коло среће, која ће трајати седам дана, а срећни купци добиће веш машину и разне кућанске апарате.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...