Насловна Култура У недјељу новогодишњи концерт КУД-а Фоча

У недјељу новогодишњи концерт КУД-а Фоча

0.8 C
Foča

Културно-умјетничко друштво “Фоча” организује у недјељу, 22.децембра, новогодишњи концерт на којем ће представити богатство игре и пјесме, као и двије нове кореографије.

Дјечији и први ансамбл, етно-група и вокални солисти представиће свој богат опус.

На репертоару ће се наћи игре са југа Србије, Шумадије и из крајева Републике Српске, као и сплет народних и изворних пјесама за срце и душу.

-Први ансамбл представиће се публици са новом кореографијом Јасеница, док ће дјечији ансамбл представити кореографију Лазарица-најављено је из КУД-а Фоча.

Празнични концерт почеће у 18.00 часова у Градској спортској дворани, а улаз је двије марке.

КУД Фоча основан је 2011.године. Окупља око 250 чланова, разврстаних у више ансамбала.

Последњи текстови

Општински штаб за ванредне ситуације осудио покушај насилног уласка у Универзитетску болницу

Општински штаб за ванредне ситуације осудио је покушај насилног уласка у Универзитетску болницу Фоча који се десио синоћ и упозорио грађане да...

У Српској 38 нових случајева-Укупно 200 заражених

У Републици Српској потврђено је 38 нових случајева вируса корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Српске Ален Шеранић.

Љетно рачунање времена почиње сутра ујутро

Љетно рачунање времена почеће сутра ујутро у 2.00 часа, када казаљке на часовнику треба помјерити за један час напријед, на 3.00 часа.

Жена старије доби прва жртва вируса корона у Српској

Жена старије животне доби, која је имала више хроничних болести, прва је жртва вируса корона у Републици Српској, изјавио је министар здравља...

Уведено ванредно стање у Републици Српској

Народна скупштина Републике Српске прогласила је данас ванредно стање у Републици Српској због ситуације изазване вирусом корона, преноси РТРС.