Насловна Друштво U nedjelju takmičenje fočanskih ribolovaca

U nedjelju takmičenje fočanskih ribolovaca

-5 C
Foča

Takmičenje članova Sportsko-ribolovnog društva “Mladica” u lovu ribe udicom na plovak na rijeci Drini, održaće se u nedjelju na stazi “Stara šljunkara” u Handićima.

Istog dana obaviće se prijavljivanje učesnika od 7,00 do 8,00 časova, nakon čega slijedi takmičarski dio koji će se odvijati u tri kategorije: pioniri, juniori i seniori.

Za pobjednika su obezbijeđene diplome i pehar, a nakon takmičenja biće organizovano druženje sa građanima-najavili su organizatori.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...