Насловна Култура У петак премијера представе „Женски разговори“ Студентске позоришне трупе из Фоче

У петак премијера представе „Женски разговори“ Студентске позоришне трупе из Фоче

9 C
Foča

Премијера представе „Женски разговори“ Студентске позоришне трупе из Фоче биће изведена у петак, 29. новембра, у 19.00 часова на сцени Градског позоришта Фоча.

Ријеч је о комедији рађеној по тексту Душка Радовића, у адаптацији и режији Мирјане Радовић.

Антологијске реченице Душка Радовића говориће једанаест младих глумаца, који ће наизмјенично преносити духовите приче и искуства сваког од ликова на тему мушко-женских односа.

Посматрајући мушки свијет из женске перспективе, и обрнуто, у духу монолошко-дијалошких суочења, ликови кроз хумор, али и горчину, откривају своју узбудљиву и прикривену свакодневицу.

Улоге тумаче Милош Милићевић, Злата Кашић, Никола Стјепановић, Теодора Лопатић, Игор Крњић, Марија Ристић, Горан Стојановић, Наталија Каностревац, Јован Лукач, Мирјана Радовић и Ивана Дупљанин.

Карте за представу, по цијени од 2 марке, могу се купити на дан извођења представе, од 18.00 часова у билетарници Позоришта.

Последњи текстови

Промјенљиво облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати промјенљиво облачно вријеме, мјестимично са кишом и локалним пљусковима и највишом дневном температуром...

Мјештани Ријеке поправили кров на најстаријој фочанској цркви

Мјештани Ријеке Челебићке поправили су кровни покривач на Цркви Светог Николе у том селу, која је национални споменик БиХ.

Британски амбасадор Филд и начелник Машић уручили помоћ старим лицима

Амбасадор Велике Британије у БиХ Мет Филд и начелник општине Фоча Рaдисав Машић посјетили су данас четири фочанске породице и уручили им...

Поштуј туђе, студирај своје – студирај српски језик

Драги матуранти, ви се тренутно налазите на највећој животној прекретници. Завршавате један занимљив и узбудљив период свог живота и пред вама се...

Анастасија Ћоровић и Раде Крунић међу 150 номинованих за награду „Вечерњаков печат“

Међу 150 познатих личности из свијета умјетности, политике и спорта у конкуренцији за награду „Вечерњаков печат“, коју додјељује „Вечерњи лист“ нашла се...