Насловна Култура У петак промоција збирке пјесама Марине Вуковић

У петак промоција збирке пјесама Марине Вуковић

7.4 C
Foča

У Градском народном позоришту у Фочи у петак, 13. децембра, ће бити одржана промоција збирке пјесама Марине Вуковић, ученице 9. разреда ОШ “Веселин Маслеша” из Фоче.

Књигу под називом, “Не дирај ми снове” објавио је Културно-издавачки центар “Српска кућа” из Пожаревца, а Марина је овом публикацијом постала најмлађи фочански пјесник, јер званично до сада нико млађи од ње није у Фочи објавио збирку пјесама.

На промоцији ће говорити Братислав Голић, испред издавачке куће, наставници ОШ “Веселин Маслеша” Радан Мимић и Вукола Секуловић, док ће ученици ове школе рецитовати стихове.

Промоција је заказана за 19.00 часова.

Последњи текстови

Изложба фочанских средњошколаца: Рециклажом до умјетности

Да се отпад и материјали из природе могу претворити у нешто лијепо и корисно, изложбом скулптура израђених од рециклираног материјала показали су фочански средњошколци....

Јединствена фочанска природа на екранима Мадрида

Видео Туристичке организација Републике Српске „Ништа пуно али пуно више“ (Nothing much but much more) освојио је гран-при за најбољи туристички филм...

У недјељу откривање бисте професору Мићу Машићу

У Средњошколском центру у Фочи, у недјељу ће свечано бити откривена биста покојног професора Мића Машића, саопштено је из ове установе.

У недјељу Светосавска академија- златник за прву бебу

Општина Фоча и Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“, већ традиционално, уочи Савиндана, у недјељу 26. јануара, у Градском позоришту организоваће Светосавску академију.

Претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано, а увече се очекује наоблачење. Вјетар ће...