Насловна Друштво У понедјељак и уторак предавања о безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа

У понедјељак и уторак предавања о безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа

9 C
Foča

У оквиру обиљежавања Међународног дана безбједног интернета у понедјељак, 2. марта, у 18.00 часова, у амфитеатру Средњошколског центра Фоча, биће одржано предавање и панел дискусија за родитеље и наставнике на тему „Безбједносни ризици коришћења друштвених мрежа“.

Предавање ће одржати  инспектор у Управи за полицијску обуку МУП-а Српске, Александар Миладиновић  и специјалиста медицинске психологије, Александра Саламадић, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Фоча.

Како би и ученике упознали са безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа у уторак, 3. марта, у 12.20. часова, у Средњошколском центру биће одржано предавање за средњошколце, док ће за основце предавање почети у 13.20 часова у Основној школи „Свети Сава“.

Из Полицијске управе Фоча поручују да је циљ предавања да ученике, родитеље и наставнике упознају са законски неприхватљивим понашањима на интернету, о утицају интернета на дјецу, као и о начинима заштите од опасности које вребају на интернету.

Последњи текстови

Данас сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано, вјетровито и топло вријеме, уз малу облачност и дневну температуру од 13...

Два нова случаја вируса корона у Српској, укупно 304

У Републици Српској регистрована су два нова случаја заразе вирусом корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...