Насловна Култура У понедјељак урнебесна комедија "Мисија могуће"

У понедјељак урнебесна комедија “Мисија могуће”

7.4 C
Foča

Представа „Мисија Могуће“, урнебесна комедија у којој учествују Аида Буква, Мирза Мушија и Алмир Чехајић Батко, а која је ИМЕП-ов пројекат, биће изведена у понедјељак 23.децембра у Градском позоришту у Фочи.

У комедији „Мисија Могуће“ глумци на изузетно духовит начин показују како често будемо заведени тривијалним питањима док поред нас пролази живот и тако све до пред крај представе када се деси – заокрет.

Програм оснаживања независних медија (ИМЕП) је Јуесејдов програм који подржава независност медија и слободу изражавања у БиХ јачањем одрживости медија, подизањем квалитета медијског садржаја изградњом компетенција новинара, пружањем правне подршке медијима и новинарима, као и активним укључивањем грађана и грађанки у медијски простор као независних медијских гласова у БиХ.

Како наводе из ИМЕП-а, смијех на овој представи, која почиње у 19.00 часова, је загарантован, а улаз је бесплатан.

Последњи текстови

Изложба фочанских средњошколаца: Рециклажом до умјетности

Да се отпад и материјали из природе могу претворити у нешто лијепо и корисно, изложбом скулптура израђених од рециклираног материјала показали су фочански средњошколци....

Јединствена фочанска природа на екранима Мадрида

Видео Туристичке организација Републике Српске „Ништа пуно али пуно више“ (Nothing much but much more) освојио је гран-при за најбољи туристички филм...

У недјељу откривање бисте професору Мићу Машићу

У Средњошколском центру у Фочи, у недјељу ће свечано бити откривена биста покојног професора Мића Машића, саопштено је из ове установе.

У недјељу Светосавска академија- златник за прву бебу

Општина Фоча и Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“, већ традиционално, уочи Савиндана, у недјељу 26. јануара, у Градском позоришту организоваће Светосавску академију.

Претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано, а увече се очекује наоблачење. Вјетар ће...