Насловна Друштво У Српској 24 нова случаја заразе вирусом корона

У Српској 24 нова случаја заразе вирусом корона

-5 C
Foča

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић рекао је данас да је тестирањем утврђено да су још 24 лица у Српској заражена вирусом корона, чиме је њихов укупан број порастао на 267.

Шеранић је навео да су у протекла 24 часа урађена 194 теста. 

-Ријеч је о десет жена и 14 мушкараца углавном средње и старије животне доби. Седамнаест лица је из Бањалуке, три из Лакташа, а по једно из Градишке, Приједора, Шипова и Котор Вароша-навео је Шеранић на конференцији за новинаре у Бањалуци. 

Он је додао да се укупно 14 особа у Српској опоравило од вируса корона. Под здравственим надзором тренутно се налази 11 493 лица, а из надзора је изашло 8 500.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...