Насловна Друштво У Српској седам нових случајева заразе вирусом корона, тестирано 343 лица

У Српској седам нових случајева заразе вирусом корона, тестирано 343 лица

20.8 C
Foča

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић рекао је данас да је тестирањем утврђено да је још седам лица у Српској заражено вирусом корона, чиме је њихов укупан број порастао на 274.

Шеранић је навео да су у посљедња 24 часа тестиране 343 особе, од којих су три жене и четири мушкарца, старије и средње животне доби, позитивни на вирус корона.

-Двије особе су из Бијељине, а по једна из Бањалуке, Мркоњић Града, Теслића, Котор Вароша и Источне Илиџе- рекао је Шеранић.

Он је истакао да се до сада 21 особа опоравила од вируса корона од којих су двије из Челинца, а остале из Бањалуке.

Последњи текстови

ОК авантура се наставља: Нектар ОК фест од 14. до 16. августа

Седмо издање музичког фестивала Нектар ОК фест биће одржано на Тјентишту од 14. до 16. августа, умјесто у јулу како је то...

У недељу слава храма на Осијама

Црква Свете Тројице на Осијама прославиће у недељу крсну славу Тројчиндан. Света литургија, након које ће се обавити обред...

Квар на водоводној мрежи у Миљевини

Због квара на водоводној мрежи у Миљевини дошло је до прекида у водоснабдијевању ове мјесне заједнице, саопштено је из предузећа “Извор”.

СШЦ Фоча: Расадничарима стипендија од 100 КМ мјесечно

Занимање расадничар након више година враћа се у Средњошколски центар Фоча и то као дефицитарно, па ће ученици који ове године упишу...

Прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на фочанским ријекама

Неформална група грађана Фоче „Сачувајмо ријеке Фоче“ организује прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на ријеци Бјелави и осталим ријекама на територији општине.