Naslovna Društvo U Srpskoj sedam novih slučajeva zaraze virusom korona, testirano 343 lica

U Srpskoj sedam novih slučajeva zaraze virusom korona, testirano 343 lica

20.8 C
Foča

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas da je testiranjem utvrđeno da je još sedam lica u Srpskoj zaraženo virusom korona, čime je njihov ukupan broj porastao na 274.

Šeranić je naveo da su u posljednja 24 časa testirane 343 osobe, od kojih su tri žene i četiri muškarca, starije i srednje životne dobi, pozitivni na virus korona.

-Dvije osobe su iz Bijeljine, a po jedna iz Banjaluke, Mrkonjić Grada, Teslića, Kotor Varoša i Istočne Ilidže- rekao je Šeranić.

On je istakao da se do sada 21 osoba oporavila od virusa korona od kojih su dvije iz Čelinca, a ostale iz Banjaluke.

Poslednji tekstovi

OK avantura se nastavlja: Nektar OK fest od 14. do 16. avgusta

Sedmo izdanje muzičkog festivala Nektar OK fest biće održano na Tjentištu od 14. do 16. avgusta, umjesto u julu kako je to...

U nedelju slava hrama na Osijama

Crkva Svete Trojice na Osijama proslaviće u nedelju krsnu slavu Trojčindan. Sveta liturgija, nakon koje će se obaviti obred...

Kvar na vodovodnoj mreži u Miljevini

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Miljevini došlo je do prekida u vodosnabdijevanju ove mjesne zajednice, saopšteno je iz preduzeća “Izvor”.

SŠC Foča: Rasadničarima stipendija od 100 KM mjesečno

Zanimanje rasadničar nakon više godina vraća se u Srednjoškolski centar Foča i to kao deficitarno, pa će učenici koji ove godine upišu...

Prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na fočanskim rijekama

Neformalna grupa građana Foče „Sačuvajmo rijeke Foče“ organizuje prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na rijeci Bjelavi i ostalim rijekama na teritoriji opštine.