Naslovna Servis Ugašena četiri požara

Ugašena četiri požara

24.5 C
Foča

Proteklog dana vatrogasci Teritorijalne vatrogasne jedinice u Foči ugasili su četiri požara.

Prvi požar, oko 12,00 časova,  registrovan je u naselju Brod na Drini, gdje su se u jednom stanu zapalile elektroinstalacije. Požar je saniran, a na objektu je pričinjena materijalna šteta. 

Tri požara u kojima je gorila trava i nisko rastinje ugašena su u Prevraću oko 13,00 časova, u Kolunu oko 18,00 časova i sat kasnije na Tjentištu.

Kako je saopšteno iz Teritorijalne vatrogasne jedinice, u ovim požarima nije bilo opasnosti po ljudske živote i objekte.

Poslednji tekstovi

Broj oboljelih u Foči porastao na 37

U Foči je u protekla 24 časa registrovano devet novih slučajeva pozitivnih na kovid 19, čime se broj zaraženih povećao na 37....

NP “Sutjeska”: Odgođeno otvaranje Centra za naučno istraživanje i ekologiju

Nacionalni park „Sutjeska“ odložio je, zbog pogoršane epidemiološke situacije, za sutra najavljeno otvaranje Centra za naučno istraživanje i ekologiju na Tjentištu.

PU Foča specijalnim radarima “lovi” nesavjesne vozače

Policijska uprava  Foča tokom jula sprovodi regionalnu  akciju pojačane kontrole saobraćaja sa akcentom na brzinu kretanja vozila uz korištenje "tru kam" radara...

Tenis: Fundup i Mezbur pobjednici sarajevske lige

Članovi Teniskog kluba "Foča" Srđan Fundup i Amel Mezbur pobjednici su Masters Lige Sarajevo 2019/2020 u prvoj, odnosno drugoj kvalitetnoj grupi.

Demos u Hercegovini cilja jednog načelnika i ulazak u lokalne skupštine

Na jugoistoku Srpske, od Trebinja do Višegrada, tačnije u izbornoj jedinici devet, u 11 opština na koje izlazi na lokalne izbore Demos...