Насловна Сервис Упозорење из „Извора“- забрањено неовлаштено копање у зони цјевовода

Упозорење из „Извора“- забрањено неовлаштено копање у зони цјевовода

15 C
Foča

Јошаница је јуче била без воде, а брзом интервенцијом радника „Извора“ квар је отклоњен.

До нестанка воде дошло је због пробијања цијеви усљед неовлаштених радова од стране приватног лица, речено је у „Извору“ .

Из овог предузећа напомињу и упозоравају да је забрањено неовлаштено копање и извођење сличних радова у зони градског цјевовода.За било коју врсту радова у зони цјевовода потребно је обавијестити „Извор“, који ће вршити надзор радова, да не би дошло до оштећења цијеви.

Лица која буду изводила радове без одобрења биће санкционисана, упозорили су из предузећа „Извор“.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...