Насловна Спонзорисано „VELUX“: Зашто су ролетне важне за кровне прозоре

„VELUX“: Зашто су ролетне важне за кровне прозоре

5.8 C
Foča

Топли и сунчани љетњи дани су фантастични, али директна сунчева свјетлост може загријати ваш дом до неподношљивих температура. За најбољу заштиту од топлоте, сунчева свјетлост мора бити заустављена прије него што дотакне у прозорско стакло. „VELUX“ производи за заштиту топлоте налазе се са вањске стране прозора, за ефикасно спречавање прегријавања вашег дома.

Оригиналне „VELUX“ унутрашње и вањске ролетне су израђене да одговарају вашем „VELUX“ кровном прозору. Дизајнирамо ролетне које се савршено уклапају с нашим прозорима, тако да можете бити сигурни да дјелују скупа како би пружили најбоље замрачење, подешавање свјетлости, регулацију топлоте или заштиту од инсеката. Када наручујете своју „VELUX“ ролетну, изаберите свој модел прозора (налази се на оквиру прозора) и загарантовано вам је савршено пристајање – сваки пут.

Вањска тенда, ефикасна заштита од топлоте

Вањска „VELUX“ тенда блокира сунчеве зраке прије него што дотакну прозорско стакло и смањује пасивно гријање и до 76 одсто. Она помаже да своју собу одржите угодном током топлих, сунчаних дана. Вањске тенде су прозирне, тако да можете и даље уживати у погледу.

Сиеста ролетне за потпуно замрачење

VELUX“ ролетна за потпуно замрачење модел ДКЛ у сваком тренутку осигурава потпуни мрак. Идеална је у спаваћим собама гдје вам је потребна потпуна контрола над свјетлошћу како би се осигурао добар ноћни сан или миран кратки сан током дана. Имате могућност избора од 52 различите боје и дезена, укључујући 12 забавних дезена из колекције „VELUX & Disney Dream“.

Ролетне ублажавање сунчеве свјетлости и декорацију

Ове ролетне, модел РФЛ доступне су у 15 различитих боја и дезена и изврстан су начин за декорацију вашег поткровља. Ублажавају свјетлост која улази у собу. Количина ублажавања свјетлости варира, зависно од боје ролетни.

Економичне ролетне

VELUX“ ролетна за пригушивање свјетлости модел РХЗ комбинује тканину за потпуно замрачење с практичним системом са стоперима за позиционирање у три положаја. Резултат је једноставна и врло приступачна ролетна која омогућује замрачење собе и осигурава угодан амбијент за одмор и спавање. Доступна у двије боје.

Гаранција

Сви „VELUX“ производи су израђени по строгим стандардима од најквалитетнијих материјала и дизајнирани су за дугогодишње кориштење без проблема. Све „VELUX“ унутрашње и вањске ролетне су подржане трогодишњом гаранцијом. „VELUX“ гаранција ни на који начин не утиче на ваша законска права.

Једноставна уградња помоћу система „VELUX Pick&Click!®“

Наши фабрички уграђени патентирани носачи за монтажу се стандардно испоручују на сваком „VELUX“ кровном прозору – и уклапају се у сваку од наших „VELUX“ ролетни уз уградњу без муке. Упутства за уградњу прилажу се приликом куповине ролетне.

Уколико имате било каквих питања позовите „VELUX“ БиХ na 033/626-494 и стручни тим ће вам помоћи у одабиру ролетни.

Последњи текстови

Одбојкаши Маглића огорчени на Савез БиХ, болест их спријечила да се боре за бодове

У Одбојкашком клубу „Маглић“ из Фоче, у којем су шесторица првотимаца са симптомима вируса корона у изолацији, огорчени су на Одбојкашки савез...

Општина Фоча: Подршка вантјелесној оплодњи

Општина Фоча расписала је конкурс за суфинансирање трошкова једне процедуре вантјелесне оплодње, што је једна од редовних мјера у оквиру пронаталитетне политике,...

ОШ „Свети Сава“ у програму енергетске ефикасности

Начелник општине Фоча Радисав Машић потписао је уговор са представницима Министарства урбанизма, грађевинарства и екологије Републике Српске о реализацији пројекта енергетске ефикасности...

Шеранић: Обустава наставе превентивна мјера

Поновно затварање школа и онлајн настава у Српској изазавали су велико незадовољство јавности. Најнезадовољнији су родитељи који тврде да...

Шеранић у Фочи: Породична окупљања свести на најмању мјеру

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић разговарао је у Фочи са начелником Радисавом Машићем, директорима Дома здравља и Центра...