Naslovna Društvo „Vorld vižn“ donirao zaštitnu opremu i sredstva za dezinfekciju fočanskom Centru za...

„Vorld vižn“ donirao zaštitnu opremu i sredstva za dezinfekciju fočanskom Centru za socijalni rad

20.8 C
Foča

Zaštitnu opremu i sredstva za dezinfekciju fočanskom Centru za socijalni rad uručila je danas humanitarna organizacija „Vorld vižn“ BiH, s ciljem pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva i osobama koje obavljaju poslove sprečavanja širenja pandemije virusa korona.

Direktorka Centra za socijalni rad Snežana Golijanin rekla je da se donacija sastoji od sredstava za dezinfekciju namijenjenih ovoj ustanovi, zaštitnih maski i rukavica, te druge opreme namijenjene volonterima Centra koji svakodnevno pomažu starim licima.  

-Donirano je 200 maski, 300 rukavica, sedam toplomjera i sredstvo za dezinfekciju. Dio sredstava koristiće naši volonteri, a dio je isključivo za održavanje objekta Centra, imajući u vidu da veliki broj stranaka dolazi u naše prostorije radi pružanja pomoći ili ostvarivanja određenih prava-navela je Golijaninova.

Ona je izrazila zahvalnost humanitarnoj organizaciji „Vorld vižn“ na donaciji i naglasila da saradnju nastavljaju i dalje.

-Donatore smo upoznali da su nam neophodni i paketi prehrambene pomoći za korisnike, što će ova organizacija pokušati da nam obezbijedi u narednom periodu-istakla je Golijaninova.

Poslednji tekstovi

OK avantura se nastavlja: Nektar OK fest od 14. do 16. avgusta

Sedmo izdanje muzičkog festivala Nektar OK fest biće održano na Tjentištu od 14. do 16. avgusta, umjesto u julu kako je to...

U nedelju slava hrama na Osijama

Crkva Svete Trojice na Osijama proslaviće u nedelju krsnu slavu Trojčindan. Sveta liturgija, nakon koje će se obaviti obred...

Kvar na vodovodnoj mreži u Miljevini

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Miljevini došlo je do prekida u vodosnabdijevanju ove mjesne zajednice, saopšteno je iz preduzeća “Izvor”.

SŠC Foča: Rasadničarima stipendija od 100 KM mjesečno

Zanimanje rasadničar nakon više godina vraća se u Srednjoškolski centar Foča i to kao deficitarno, pa će učenici koji ove godine upišu...

Prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na fočanskim rijekama

Neformalna grupa građana Foče „Sačuvajmo rijeke Foče“ organizuje prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na rijeci Bjelavi i ostalim rijekama na teritoriji opštine.