Насловна Сервис Završena prva faza rekonstrukcije izvorišta Krupica - redukcije i dalje na snazi

Završena prva faza rekonstrukcije izvorišta Krupica – redukcije i dalje na snazi

14 C
Foča

Prva faza rekonstrukcije izvorišta Krupica završena je juče, a sve raspoložive količine vode sa dva izvorišta transportovane su do potrošača u naseljima Miljevina i Jeleč, saopšteno je iz preduzeća Izvor.

-S obzirom da kapacitet dva kaptirana izvorišta nije dovoljan za uredno snabdijevanje vodom za piće svih građana Miljevine i Jeleča,  radovi se na kaptiranju dodatnih izvorišta nastavljaju kako bi se obezbijedile dovoljne količine vode u kaptaži Krupica, navodi se u saopštenju.

U Izvoru očekuju da će se nakon završetka radova uspostaviti uredno snabdijevanje vodom, a do tada i dalje su na snazi redukcije vode u periodu od 10.00 do 15.00 časova.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...