Насловна Друштво "Zimska Čarolija" Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj"

“Zimska Čarolija” Dječijeg vrtića “Čika Jova Zmaj”

22.4 C
Foča

Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“, organizovao je sinoć novogodišnji program, pod nazivom „Zimska Čarolija“.

Mališani i njihovi vrijedni vaspitači, priredili su priredbu koja se sastojala od recitacija, igri, mini predstava, pjesmica na srpskom i engleskom jeziku uz adekvatne kostime i  koreografiju.

Organizatori ističu da su prezadovoljni. Sanja Prodanović, vaspitač u Dječijm vrtiću „Čika Jova Zmaj“ kaže da su djeca i vaspitači prodjednako uživali u pripremi i realizaciji ovog programa.

Novogodišnja priredba u organizaciji Dječijeg vrtića za djecu i njihove roditelje, bake i deke, i sve one koji su željni dječijeg druženja, održava se drugu godinu za redom.

Roditelji zadovoljni i iznenađeni ozbiljnošću i spremnošću na saradnju svoje djece. Zahvalni su osoblju vrtića na ovoj divnoj večeri.

Ipak najzadovoljniji su mali učesnici i njihovi vršnjaci koji su ih posmatrali iz publike.

Deset malih gusara, i koreografija koja je pratila ovu pjesmicu, izdvojila se kao najzanimljivija kod dječaka koji su pratili ovaj progam, dok je djevojčice iz publike najviše oduševila „mala vještica“ Dora.

Molba i poruka svih koji su prisustvoli ovom divnom druženju je da se ovakvi programi što češće održavaju, jer zagrijevaju dušu i čine da se i mali i veliki osjećaju čarobno posle završenog druženja.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...