Header
ХРОНИКА

Пуцао из аутоматске пушке на свадби

23.10.2023 | 00:00
Пуцао из аутоматске пушке на свадби

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча јуче су одузели аутоматску пушку и муницију од лица В.М. из Фоче због основа сумње да је пуцао из ватреног оружја на свадбеном весељу.

Наиме, након добијених оперативних сазнања да је лице иницијала  В.М. из Фоче испалио два рафална пуцња из аутоматске пушке у ваздух у ужем центру града у Фочи, полицијски службеници су пронашли лице  и привремено одузели ватрено оружје у складу са Законом.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичног дјела „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Из ПУ Фоча апелују на грађане да,  како би се спријечиле нежељене посљедице,  не пуцају на прославама  и да то нису мјеста ни поводи за употребу ватреног оружја.

 Полицијска управа Фоча такође апелује на грађане да пријаве сваку незакониту  употребу ватреног оружја надлежној полицијској станици или позивом на бесплатни број 122, што могу учинити и анонимно, стоји у саопштењу ПУ.

Новинар: Владимир


SHARE: