Header

Маркетинг

Маркетинг
 

Задовољство нам је да вам представимо електронски медиј Радио Фоча, чија дуга традиција датира још од 1976. године.

Радио Фоча данас послује у оквиру Центра за културу и информисање Фоча. Има статус јавног гласила и свакодневно емитује девет часова властитог програма.

Осим свакодневног извјештавања о градским и свјетским дешавањима, кроз богату програмску шему обрађује разноврсне друштвене, спортске, музичке, културне и духовне теме.

Наш главни циљ је информисање слушалаца на одговоран, објективан и правовремен начин, али и повезивање привредника и корисника њихових услуга.

У складу са техничким захтјевима програм Радио Фоче се емитује на ултракратким фреквенцијама са предајника Кмур, тако да је квалитетан пријем нашег програма омогућен на цијелом простору регије Горње Подриње, а захваљујући интернету сви који прате наш сајт www.radiofoca.com могу нас слушати широм свијета.

Као радио који има намјеру да поставља стандарде у области савременог новинарства, желимо да сарађујемо са свима, а све у циљу побољшања вашег и нашег пословања.

Представити неку слику, коју слушалац не може да види, само ријечима или звуком је велики изазов. Радио је једини медиј који управо ријечима и звуком успјева да развије емоцију и машту и тако на најбољи могући начин пренесе жељену поруку.

Зато вас позивамо да се оглашавате на таласима Радио Фоче, да заједно информишемо слушаоце и да за вас сазнају многи будући корисници ваших производа и услуга.

Стојимо вам на располагању за све додатне информације и надамо се сарадњи на обострано задовољство.

 

Његошева 1, Фоча 73300, Република Српска, БиХ

Редакција: 058/210-915 | Режија: 058/210-916 | Маркетинг: 058/210-095

Електронска пошта: radiofoca@yahoo.com