Header
ДРУШТВО

Кошаркаши Сутјеске дочекују Старс баскет

17.11.2023 | 00:00
Кошаркаши Сутјеске дочекују Старс баскет

Кошаркаши Сутјеске угостиће сутра у Фочи екипу Старс баскет из Градишке у седмом колу Прве кошаркашке лиге Републике СРпске.

Са четири побједе из шест мечева, Сутјеска је фаворит против Старс баскета, који је на дну табеле са пет пораза из исто толико мечева.

У фочанском провлигашу ипак опрезно приступају овом сусрету.

Кошаркаш Сутјеске Александар Иветић задовољан је стартом сезоне.

„Веома добро смо отворили лигу, имамо добар скор четири-два. У претходном колу у Вишеграду смо одиграли још једну добру утакмицу у гостима, добили смо много лакше него што смо очекивали и на нама је да наставимо добро да тренирамо и оствaрујемо добре резултате“, каже Иветић.

Он упозорава да се екипа Старса нипошто не смије потцијенити.

„Некако генерално од почетка сезоне слабије играмо кући, него у гостима,  тако да то сада треба да превазиђемо, да одиграмо добро пред својим навијачима. Не треба да потцијенимо екипу Старса, иако су посљедњи на табели, имају добар састав и треба да дамо све од себе да их добијемо“, рекао је Иветић.

Пред овај сусрет Сутјесци је стигло појачање на мјесту плејмејкера- млади Алекса Вујадин, који је претходно играо за ОКК Београд и Колубару из Лазаревца.

„Саиграчи су ме веома добро прихватили, одрадили смо неколико тренинга и гледаћемо да направимо што бољи резултат против Старс баскета. Екипа је доста млада, имамо и пар искусних, а остали су углавном млади играчи и гледамо да будемо организовани и да играмо добро, а резултат ће сам доћи“, каже Београђанин, који је по оцу поријеклом из Фоче.

Из Кошаркашког клуба Сутјеска поручују да им је утакмица против Старс баскета од велике важности и да им је неопходна помоћ публике.

„Дођите да подржимо екипу и упишемо пету побједу ове сезоне“, наводи се у позиву навијачима.

Утакмица између Сутјеске и Старс баскета игра се у Грдској дворани у Фочи сутра у 19,00 часова.

Новинар: Игор


SHARE: